onsdag 19. september 2012

Nytt bad/vaskerom!

Da er endelig noen få bilder fra det nye badet/vaskerommet tatt.
Dette er bad på budsjett - slik som det er i de fleste norske hjem.
På veggene har vi baderomsplater fra Alloc, flisene er Italienske, og fra Casalgrande Padana, typen heter Granitoker, og er i utførelsen Metalwood, fargen Branzo. Innredningen er flatpakker fra Nettoline i modellen Savelli Grå. Min erfaring er at det er mye smartere å kjøpe baderomsinnredning hos et byggevarefirma, og ikke hos en rørlegger. Det er mye lekkert å finne hos
rørleggerne, men jammenta er det dyrt også.

Toalett og armatur kjøpte vi hos rørlegger, alle armaturene er fra damixa. Jeg må si det er flott med vegghengt toalett! Det er forøvrig veldig viktig at vegghengte toaletter blir montert etter reglene, ellers risikerer man vannskader og andre "morsomheter". Vi har brukt fagfolk til alt; nå har det seg slik at Mannen er faglært tømrer, så det hjelper på budsjettet, men vi har hatt rørlegger, elektriker og murer her for å få alt riktig.

Det gjenstår noen småting enda, som håndtak på en del av skapene, de er visst ventet i sluttene av måneden, men det gjør meg ikke noe. Jeg har jo fått bad/vaskerom og ikke en byggeplass hvor man kan vaske klær!

4 kommentarer:

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...