fredag 7. desember 2012

Advent: Kongler

Kom deg ut i skogen
og plukk kongler! Har du barn er dette ypperlig å gjøre sammen. Eventuellt kan du lete opp de dere plukket i fjor?

Jeg bruker kongler i interiøret; som pynt på middagsbordet, på lysfat og ellers rundt omkring. I fjor syntes Kaiser det var fryktelig gøy å stjele kongler, skulle ønske han var her og fortsatt kunne gjøre det. Kongler er uansett vakker og naturlig deokorasjon.

Ønsker du et mer spennende uttrykk kan man jo spraymale de i akkurat den fargen du måtte ønske. Bruker du kongler i interiøret?

3 kommentarer:

  1. Jeg har en pose med kongler i diverse størrelser som taes frem hver høst. Genial pynt. Gratis og fint. :) I år er kongler en del av adventsstaken/ fatet.

    SvarSlett
  2. Kongler er genialt... i år finner jeg ikke min julepynt i det hele tatt. Vi har pakket vekk julepynten ett lurt sted og vi aner ikke hvor vi skal lete.

    SvarSlett
  3. Hei for en koselig blogg jeg fant her. Ja jeg bruker masse kongler å dekorere med, og heldig som jeg er her jeg bor i Frankrike, er hagen full av mega kongler.....Takk for titten, hit kommer jeg innom igjen.Maliva

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...